Absenta. Dorinel Munteanu n-a vrut sa intre pe teren la meciul dintre CFR Cluj si FC National, el fiind unul dintre jucatorii care urmau sa fie supusi controlului antidoping

Absenta lui Dorinel Munteanu din echipa la partida cu FC National ridica semne de intrebare pentru forma fizica a antrenorului-jucator de la echipa ardeleana. "Si maine vin la Bucuresti pentru un control antidoping. Am jucat atatea meciuri la echipa nationala si n-am avut niciodata probleme", a spus Dorinel dupa meci. Pe de alta parta, internationalul a explicat ca de data aceasta era randul lui sa stea pe banca, neincluzandu-se printre rezerve sau titulari. "M-am simtit foarte obosit si era normal sa nu ma bag deloc la joc", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu era unul dintre jucatorii care au fost vizati pentru efectuarea controlului, absenta lui de pe teren dejucand planurile celor de la FC National. Constantin Iacov, presedintele clubului bucurestean, a cerut expres examinarea internationalului de 38 de ani. Munteanu a mai avut probleme medicale si la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, cand nu s-a stiut pana in ultima clipa daca poate sau nu sa intre pe teren.

CFR CLUJ 1-0 NATIONAL

A marcat: Tilinca (20)
Spectatori: 5.000.
CFR: M.Tudor (33 Turcas) - M. Jose, V. Jula, Milosevic, Tarlea - P. Oliveira (61 Cadu), Minteuan, Mojica - Semedo, Ad. Anca, Tilinca.
National: E. Nae - Ghindeanu, Nurca, Ninu, L. Rusu - Fl. Dumitru (52 Ilin), Herea, Bundea (75 R. Costin), R. Iancu - Cl. Dragan (55 D. Marin), Cursaru.
Omul meciului: Semedo.
Cartonase galbene: Minteuan, Tilinca, Tarlea / Bundea, E. Nae, Herea, L. Rusu.
Arbitri: Helesteanu - Savaniu, Savu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.