Dupa ce a pierdut primele doua partide disputate in campionatul belgian cu Lokeren si Charleroi, Standard Liege da semne de trezire la viata. Adversara Stelei din turul III preliminar al Ligii Campionilor a reusit sa incheie la egalitate, 1-1, partida disputata in deplasare cu formatia Genk, in cadrul etapei a III-a a intrecerii primei divizii din Belgia. Gazdele au deschis scorul prin croatul Ivan Bosnjak (30), dar Standard a egalat peste numai un minut, prin Milan Jovanovic. Sambata, la Genk, gazdele au inceput mai bine si au dominat prima parte a jocului, dar dupa golul primit Standard a reusit sa reactioneze imediat si sa echilibreze meciul.

Altfel, stelistii au parte si de o veste buna cu trei zile inaintea mansei secunde din turul III preliminar al Ligii. Milan Rapaici, cel mai periculos jucator al lui Standard, s-a accidentat in partida de la Genk si a devenit incert pentru meciul de miercuri seara. Mijlocasul a fost inlocuit in minutul 63 cu Kovalenko, dupa ce a acuzat dureri la coapsa. In prezent, staff-ul tehnic al belgienilor asteapta rezultatul ecografiei pentru a se sti daca este vorba de o intindere sau de ruptura musculara.

Totodata, adversara Stelei nu-i va putea folosi la Bucuresti pe Hakim Bouchouari, Igor De Camargo, Mustapha Oussalah si Sergio Conceicao. In meciul de sambata antrenorul formatiei Standard, Johan Boskamp, a folosit urmatoarea echipa: Renard - Deflandre, Fellaini, Matias, Onyewu, Sarr - Defour, Geraerts, Jovanovic, Rapaic (63 Kovalenko) - Sa Pinto (89 Dupre).

In alta ordine de idei, adversara dinamovistilor din turul II preliminar al Cupei UEFA, Beitar Ierusalim, s-a impus cu 1-0 in fata formatiei Maccabi Petah Tikva intr-o partida contand pentru TOTO Cup. Singurul gol al intalnirii a fost inscris de Michael Zandberg in minutul 41. Antrenorul formatiei israeliene, argentinianul Osvaldo Ardiles, a declarat la sfarsitul confruntarii ca "sunt bucuros pentru rezultat, dar recunosc faptul ca nu am facut un meci bun". Totodata, FK Sarajevo a obtinut sambata cea de-a treia victorie din tot atatea meciuri disputate in campionatul Bosniei, invingand cu 3-2 in deplasare formatia Zepce.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.