Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a fost incintat de interesul foarte mare de care suporterii dau dovada in ceea ce priveste meciul cu Standard Liege, din preliminariile Ligii Campionilor. Becali s-a declarat impresionat de interesul suporterilor fata de partida cu Standard si de faptul ca acestia au stat la cozi imense pentru a achizitiona bilete la meci. "Acest lucru demonstreaza ca Steaua are nevoie de un stadion de 60.000 de locuri", a spus Becali.

Oficialul stelist crede ca, prin prisma rezultatului din meciul tur cu Standard, scor 2-2, Steaua nu ar trebui sa aiba prea multe emotii. Intrebat daca este pregatit de meciul de miercuri, Becali a raspuns: "Inca n-am inceput pregatirea, ma duc sa-mi dea Borcea lectii".

Gigi Becali a mentionat ca il asteapta pe presedintele Traian Basescu la meciul cu Standard Liege. "Chiar daca nu vine, ar fi bine sa se intimple ca la meciul cu Rapid, sa ne calificam si sa petrecem dupa aceea", a punctat Becali.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.