La o zi dupa victoria cu Cipru, Mircea Sandu a gasit timp pentru concluzii si pentru analize. Presedintele FRF a dezvaluit ca elevii lui Piturca nu si-au etalat toate atuurile in confruntarea de miercuri, cu scopul de a-l deruta pe bulgarul Hristo Stoichkov. Nasul s-a declarat multumit de comportamentul lui Mutu

Sport Total: Multumit de jocul echipei in partida cu Cipru?
Mircea Sandu: Da, bineinteles. Eu spun ca aceasta partida de verificare a dat niste raspunsuri intrebarilor lui Piturca legate de posibilitatile de inlocuire a unor jucatori accidentati.

2-0 nu a fost un scor prea mic, totusi, avind in vedere diferenta clara de valoare dintre cele doua echipe?

Ocazii au fost. Poate ar fi trebuit sa le mai dam niste goluri. Cred ca nici jucatorii nu au dorit sa arate chiar tot ce pot, pentru ca Hristo Stoicikov a fost in tribuna si nu trebuia sa-i fie totul expus ca la carte.

A fost vorba de o strategie pusa la cale dinainte?

Nu, pur si simplu asa au gindit ei. Au respectat, bineinteles, indicatiile lui Piti, plus ca, la pauza, au fost efectuate mai multe schimbari. Nu stiu exact cu ce impresii a plecat selectionerul Bulgariei de la aceasta partida, pentru ca n-am apucat sa vorbesc cu el. Doar ne-am salutat. Oricum, nu cred ca a fost foarte incintat de ceea ce a vazut.

Dupa scandalul din America dintre Adrian Mutu si Victor Piturca, cum vi s-a parut comportamentul primului la aceasta actiune?

Adi s-a comportat bine. In afara faptului ca a intirziat la reunirea lotului, anuntind ulterior acest lucru, totul a fost in regula din acest punct de vedere. Pot sa spun ca a fost o atmosfera foarte buna la lot.

Presa din Bulgaria l-a numit drogat. Credeti ca vom asista si la un altfel de razboi in afara celui de pe terenul de joc?

Am auzit despre acest fapt regretabil, insa cred ca ziaristii lor au fost gresit informati si rau intentionati. Au preluat eronat niste declaratii de-ale lui Adrian Mutu si s-au pus cu tirurile pe el. A fost o neintelegere.

Despre partida tineretului cu Irlanda de Nord, cistigata cu 3-0, ce ne puteti spune?

Baietii lui Emil Sandoi au scos un rezultat bun, care ne da sperant e pentru calificare. La ce am vazut eu, cred ca trebuia sa se termine 6-0! In fine, acum as- teptam ca nord-irlandezii sa-i incurce pe teren propriu pe nemti, pentru ca, ulterior, sa nu pierdem noi in Germania. Sint premise bune pentru a trece de faza grupelor.

ADRIAN MUTU si Nicolae Dica, ex-pitesteni si prieteni la catarama, au inceput partida ca titulari si au reusit sa inscrie cele doua goluri ale victoriei tricolorilor.

Codrea, fara borseta

Paul Codrea a avut parte de o intimplare mai putin placuta in cantonamentul de la hotelul Rex, din Mamaia. Fotbalistul si-a pierdut borseta in care se aflau bani, carti de credit, acte si biletul de avion pentru Italia. Codrea a reclamat miercuri la politie disparitia borsetei din camera de hotel. Acesta a solicitat politiei actul doveditor conform caruia a reclamat pierderea, pentru a-si putea face alte documente de identitate.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.