Nici nu a inceput bine campionatul si deja arbitrii au intrat in colimatorul cluburilor din Liga lui Mitica. Dupa etapa a treia, mai multi presedinti si antrenori au protestat fata de maniera in care cavalerii fluierului au impartit dreptatea pe teren. Primul contestatar al arbitrilor a fost presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe stefan, care, dupa ce echipa sa a pierdut cu scorul de 1-3 meciul cu CFR Cluj, l-a acuzat pe centralul Alexandru Deaconu ca a impins Clujul de la spate. Pinalti a amenintat intr-o emisiune televizata ca, daca echipa sa va mai fi dezavantajata de arbitri, va face memoriu la FRF.

De asemenea, si conducatorii formatiei Jiul Petrosani intentioneaza sa-l parasca la federatie pe Sebastian Coltescu, cel care a condus la centru partida pierduta de "mineri" cu 0-1 in fata lui Dinamo. Oficialii petrosaneni spun ca arbitrul a influentat rezultatul jocului prin deciziile luate in partida de duminica, anuland un gol valabil inscris de Dulcea si refuzand acordarea unei lovituri de pedeapsa la un hent comis in careu de un aparator dinamovist. Directorul sportiv George Boboc sustine ca gruparea Jiul trebuie sa ia masuri pentru ca formatia antrenata de Florin Marin sa nu mai fie dezavantajata de arbitraje. "Il asteptam si pe patronul clubului Alin Simota sa revina din concediu si vom lua o decizie in acest sens. E adevarat ca avem si noi partea noastra de vina, dar nu se poate continua la nesfarsit cu asemenea arbitraje", a spus Boboc sustinut si de presedintele clubului, Ilie Balanescu: "Este a treia oara in care arbitrii fluiera clar impotriva Jiului. Poate am suparat pe multi ca am ramas in Divizia A", a adaugat Balanescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.