Adversarii din cursa pentru CM 2006 nu au stat degeaba

Selectionerul Olandei, Marco van Basten, s-a declarat multumit, dupa meciul amical cu Anglia - terminat la egalitate, 0-0 -, de maniera in care jucatorii sai au evoluat in aparare, mai ales in vederea partidei cu Romania din preliminariile CM 2006. "Anglia are o echipa buna, experimentata. Noi eram curiosi sa vedem daca suntem capabili sa ne aparam bine impotriva lor, avand in vedere ca au atacanti rapizi si mijlocasi care paseaza foarte bine. Sint multumit de maniera in care ne-am aparat, aceasta ne da multe posibilitati in vederea meciului cu Romania", a declarat Van Basten. Selectionerul Olandei considera ca atacantul Roy Makaay trebuie sa accepte sa evolueze pe partea stanga. "Nu este cea mai buna pozitie pentru el, dar trebuie sa faca asa, pentru ca suntem echipa nationala", a declarat Van Basten.
In acest meci, Van Basten a folosit urmatoarea formula de echipa: Van der Sar - Kromkamp, Mathijsen, Boulahrouz, Van Bronckhorst - Landzaat, Heitinga (Van Bommel), Van der Vaart - Castelen (Yildirim), Kuijt, Makaay. Olanda va juca, pe 26 martie, la Bucuresti, in compania reprezentativei Romaniei.
In aceeasi zi, echipa nationala a Cehiei, adversara Romaniei in grupa I de calificare la Cupa Mondiala din 2006, a invins, cu scorul de 3-0, selectionata Sloveniei, intr-un amical disputat la Ljubljana. Golurile au fost marcate de Koller '10, Jun '47 si Polak '79. Tot miercuri, reprezentativa Finlandei, care face parte tot din grupa I de calificare la CM, a invins cu scorul de 2-1 echipa Ciprului, in finala unui turneu amical international desfasurat in Cipru, la care au mai participat echipele Austriei si Letoniei. Golurile Finlandei au fost marcate de Roiha '68, '70.

Macedonia, din prost in mai prost!

Echipa nationala de fotbal a Macedoniei a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat la Skopje impotriva reprezentativei Andorrei, joc oficial in cadrul grupei I de calificare la Cupa Mondiala din 2006, din care face parte si Romania. In urma acestui rezultat, clasamentul grupei I este urmatorul: 1. Olanda - 10 puncte (4 meciuri), 2. Romania - 10 p (5 meciuri), 3. Finlanda - 9 p (5 meciuri), 4. Cehia - 9 p (4 meciuri), 5. Macedonia - 5 p (6 meciuri), 6. Andorra - 4 p (5 meciuri), 7. Armenia - 1 p (5 meciuri).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.