Atacantul Adrian Mutu si selectionerul Victor Piturca au negat, marti, dupa ultimul antrenament al reprezentativei Romaniei inainte de meciul amical cu Cipru, faptul ca intre ei ar exista un conflict dupa ce jucatorul nu s-a prezentat la reunire si s-a alaturat lotului la Constanta.

"Nu este vorba de niciun scandal intre mine si domnul Piturca, este totul in regula. L-am sunat si i-am explicat motivele intirzierii, iar dinsul a inteles. Episodul din SUA a trecut, iar selectionerul stie care au fost motivele mele. Am inteles ce vrea dinsul de la mine, nu este nicio problema. Intre mine si selectioner, intre mine si Chivu sau intre mine si colegii mei nu poate fi vorba de animozitati. Cred ca s-a vazut ca sintem prieteni, mai ales ca aceasta prietenie este de citiva ani", a spus Mutu.

Selectionerul Victor Piturca a precizat ca "totul este bine". "Daca nu-i permiteam lui Mutu sa intirzie, nu mai era acum aici. M-a sunat ca a avut o problema personala, acum totul este in regula", a comentat Piturca.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.