In afara de Adrian Mititelu, Universitatea Craiova mai este finantata cu suma de 150.000 de dolari pe an de catre PIC, firma apartinand lui Cornel Penescu, de altfel si patronul gruparii FC Arges. Relatia de prietenie dintre cei doi sefi ai celor doua formatii a fost confirmata inca o data, daca mai era nevoie, sambata seara. Oltenii, aflati in degringolada dupa semiesecul cu FC Vaslui si infrangerea cu Steaua, s-au impus in compania unor pitesteni veniti in excursie in Cetatea Banilor.

Daca primele doua goluri ale "alb-albastrilor" in Liga I au fost marcate in urma unor balbaieli parca intentionate ale fundasilor adversi, printre care si fostul "leu" Mariko Daouda, cel de-al treilea chiar a starnit hohote de ras in tribunele Stadionului "Ion Oblemenco". Aflat undeva la mijlocul terenului, cu fata catre poarta lui Bornescu, "vulturul" Cristi Tanase se intoarce inexplicabil si il lanseaza perfect in adancime pe "cangurul" Rose, care inscrie cu un sut la coltul lung si apoi topaie de bucurie ca astfel a reusit, cel putin pentru o seara, sa insele sportul rege! Cu toate ca Mititelu s-a laudat ca echipa sa a castigat pe bune, fara a fi vorba, Doamne fereste!, de vreo regie la mijloc, pe cei mai inraiti pariori, dornici de altfel de castig, indraznim sa-i sfatuim ca la meciul retur sa joace "1" solist si nimic altceva!

Penescu, bucuros la golul Craiovei

Venit sa vada daca "actorii" sai isi fac meseria cum trebuie, Cornel Penescu a stat langa Adrian Mititelu pe parcursul partidei din Banie si nu de putine ori a zambit la numerele de acrobatie ale "circarilor" aflati in arena.

Mai mult decat atat, "Big Brother"-ul firmei PIC a sarit in sus de bucurie la primul gol inscris de olteni, el scuzandu-si gestul prin faptul ca inca de mic a iubit formatia olteana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.