Desi a anuntat ca Dinamo este un capitol inchis pentru el, atacantul a renegociat ieri termenii contractului si a acceptat sa continue alaturi de gruparea din Stefan cel Mare, fara a scapa insa de amenda

Dupa plecarea din cantonamentul de la Saftica, in ziua meciului cu Beitar Ierusalim din Cupa UEFA, Claudiu Niculescu a declarat ca nu se mai intoarce la Dinamo: "Gata, este un capitol inchis pentru mine. M-am saturat sa fiu prostit". La doar 24 de ore, a revenit la sentimente mai bune dupa o intalnire avuta ieri cu presedintele Nicolae Badea.

TRATATIVE

La discutii au mai participat directorul executiv, Cristi Borcea, impresarul Victor Becali si fostul director general, Gigi Netoiu. La final, partile au ajuns la un acord si atacantul a anuntat ca ramane la Dinamo, insa, aproape sigur, va fi amendat. "Nu asa procedeaza un fotbalist profesionist. Oricum, chiar daca decizia a fost luata la nervi, va plati pentru gestul sau", declara presedintele dinamovist joi seara dupa meciul cu israelienii. Initial, antrenorul Mircea Rednic propusese o amenda de 10.000 de euro. "Nu va scapa nepedepsit, dar pe mine acest lucru nu ma incalzeste cu nimic. Mi-e greu sa spun ce i se va intampla, regulamentul este clar", a declarat tehnicianul "ros-albilor". In cele din urma, Niculescu si-a prelungit contractul cu inca un an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.