Ros-albastrii vor fi nevoiti sa lucreze peste program in aceasta toamna. In cazul in care trec cu bine de Standard Liege, ei au de infruntat un program englezesc, cu o partida la fiecare trei zile. Acest sezon se anunta a fi pe atit de incarcat, pe cit de mari sint aspiratiile lui Becali. Dupa meciul cu UTA, stelistii vor avea liber o saptamina

Dupa meciul cu UTA, stelistii vor avea liber o saptamina Calvarul a inceput pentru Steaua la meciul din Supecupa cu Rapid. De pe 22 iulie pina pe 13 august, ros- albastrii disputa sapte partide, ceea ce inseamna o medie de un joc la fiecare trei zile. Confruntarea cu elevii lui Marius Lacatus va fi urmata de o bine- meritata saptamina de pauza. Astfel, de duminica pina sim- bata viitoare, cind vor juca tot in campionat, impotriva lui SC Vaslui, elevii lui Cosmin Olaroiu isi vor trage sufletul dupa inceputul nebun de sezon.

Ei au avut de infruntat nu doar oboseala meciurilor, ci si pe cea a deselor calatorii cu avionul. Daca pentru jucatori lucrurile se mai linistesc, in ceea ce-l priveste pe Cosmin Olaroiu, presiunea ramine la fel de mare. El nu a scapat de ce se temea mai mult: indispo- nibilitatile, pe care parca le-a presimtit in cantonamentele din Austria si din Olanda, cind a mizat mult pe polivalenta elevilor sai.

Steaua a pierdut oameni importanti in toate compartimentele, programul incarcat amplificind aceasta situatie. Daca Radoi si Iacob mai au de asteptat pina sa fie din nou apti de a juca, este posibil ca Gigel Coman sa reintre pe teren dupa aceasta saptamina de pauza.

Cu meciul contra aradenilor, ros-albastrii incheie o perioada foarte aglomerata, dar se pregatesc pentru un alt maraton de foc. Daca trec de Standard, stelistii vor avea un sfirsit de septembrie infernal, cu doua meciuri in grupele Champions League si derby-urile impotriva lui Rapid si Dinamo.

COSMIN OLAROIU (antrenor Steaua):"Pe unele posturi exista concurenta pe care o doream, pe altele, nu. Din aceasta cauza, imi doresc sa mai achizitionam pe cineva, dar trebuie sa fim foarte atenti la alegerile pe care le vom face de-acum inainte"

Din nou restante

In conditiile in care programul va fi extrem de incarcat, stelistii ar putea sa inceapa din nou seria de reprogramari ale unor partide din campionat. Sorin Satmari, purtatorul de cuvint al LPF, a declarat ca pina in prezent nu a primit nici o solicitare de aminare a vreunui meci, insa, daca va fi cazul, Liga nu se poate opune: "Noi nu putem sa dictam cu forta unei echipe disputarea unui meci, in conditiile in care are un orar aglomerat. Daca va fi nevoie, vom reprograma si anul acesta ca anul trecut", a spus Satmari.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.