Pe o vreme ploioasa, rapidistii si-au continuat evolutiile neconvingatoare din acest debut de sezon, pierzind in ultimul minut al partidei, dupa ce Obuca a reusit sa speculeze o eroare a lui Daniel Coman. Returul se anunta, astfel, mult mai greu decit s-ar fi asteptat toata lumea

Lasind la o parte debutul teoretic impotriva amatorilor de la Sliema, Rapidul si-a inceput aventura europeana din acest sezon in acelasi stil in care a facut-o si pe plan intern. Marcati, parca, de statutul de favoriti, elevii lui Razvan Lucescu au jucat la fel de incilcit si de tulbure ca si cerul incarcat de nori grei de la Sarajevo.

Prima ocazie mai clara vine dupa primul sfert de ora. Buga, scapat singur, isi aduce aminte ca are o reputatie de jucator tehnic, dar uita ca terenul e imbibat cu apa si rateaza driblingul in fata portarului Alaim. Giules- tenii domina steril, iar bosniacii prefera sa-si incerce sansa pe contraatac.

Zukic trage putin peste din marginea careului, iar capitanul Repuc ramine fata in fata cu goalkeeperul alb-visiniilor, dar interventia lui Coman ne aminteste ca Rapidul vine totusi din postura unei sfertfinaliste UEFA. Meciul continua in acelasi ritm, chiar daca s-a trecut in a doua repriza, si in minutul 52 Griffiths iese pentru prima oara in evidenta, gratie antrenorului sau care se hotaraste sa il schimbe cu Zicu.

Marius Constantin nu vrea sa ramina mai prejos si intra si el in caseta tehnica a disputei, cu ajutorul arbitrului Gomes, care ii acorda al doilea galben si implicit cartonasul rosu. Cei de la Sarajevo prind curaj si ameninta cu mai multa insistenta poarta lui Coman, singurul rapidist care reuseste sa se remarce pe cont propriu.

Din pacate, in ultimul minut iese in evidenta printr-o eroare impardonabila, si bosniacii dau lovitura de gratie. 1-0 si suporterii giulesteni au toate motivele sa se ingrijoreze in privinta unei calificari care parea atit de sigura.

Karamian a fost pedepsit

Refuzul de a semna prelungirea contractului cu Rapid nu il avantajeaza deloc pe armeanul Artiom Karamian. Daca in jocurile disputate pina acum a fost titular de drept, in meciul de ieri, mijlocasul a fost lasat pe banca de rezerve, in locul acestuia fiind preferat Ionut Stancu. In cazul in care nici zilele viitoare nu revine la sentimente mai bune, este posibil ca armeanul sa nu mai joace pina la finalul turului, atunci cind ii expira contractul.

Sapunaru s-a accidentat

Folosit titular pe postul pe care evolueaza de obicei Ionut Rada, Cristian Sapunaru nu s-a putut bucura prea mult de increderea pe care i-a acordat-o Razvan Lucescu. Cu doar zece minute inainte de finalul primei reprize, fostul bancar a fost nevoit sa paraseasca terenul, dupa un contact cu un adversar. Locul acestuia a fost luat chiar de Rada, care nu este refacut in totalitate dupa operatia suferita in urma cu putin timp la Bologna. (Marian Bratu)


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.