Cei trei studenti pot ajunge sa evolueze la echipa de sub Podul Grant. Primul jucator mai este curtat de Steaua si Poli Timisoara
Mai multi jucatori de la Sportul Studentesc ar putea ajunge la cluburile Rapid, Steaua si Poli Timisoara, daca patronul din Regie ar ajunge la o intelegere cu oficialii cluburilor. Negociez cu Steaua, Rapid si Poli Timisoara, dar nu stiu daca vom ajunge la o intelegere pana maine (n.r. - azi). Mai discut si cu alte cluburi pentru alti jucatori, a mentionat Vasile Siman.

Presedintele rapidist a confirmat existenta unor negocieri intense pentru aducerea mai multor jucatori de la Sportul la Rapid. Dinu Gheorghe sustine ca transferurile pot fi realizate, doar ca momentan pretentiile sunt prea mari: Am avut negocieri cu Vasile Siman, ne intereseaza un jucator-doi de la Sportul, dar, deocamdata, trebuie sa putem face fata si pretentiilor, a spus Vama, dezvaluind cum merg tratativele cu Siman: Dansul mai cere, noi nu mai dam, stiti cum e la fotbal cu transferurile astea.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.