Fara patru jucatori, lasati in Bucuresti, Rapidul incearca astazi, de la ora 21.00, in fata bosniacilor de la FK Sarajevo, sa ia o optiune serioasa pentru calificarea in primul tur al Cupei UEFA. Giulestenii iau in serios formatia bosniaca, care a terminat sezonul trecut pe locul doi in campionatul intern si trec peste faptul ca au avut probleme cu vizele de intrare in fostul stat iugoslav. "In fotbal, oricum nimic nu este sigur, iar noi avem de infruntat un adversar destul de periculos. Este o echipa tehnica, masiva. Au castigat primul meci din campionat cu 2-0, in fata unui adversar foarte modest, care i-a lasat sa joace. Am strans informatiile de care am avut nevoie pentru un asemenea meci", a precizat antrenorul alb-visiniilor, Razvan Lucescu, despre partida care va fi transmisa in direct de Pro TV.

"Ne-au plimbat cu vizele ba sa le luam de la Budapesta, ba de pe aeroport, dar s-a rezolvat ieri dupa-amiaza. In acest meci se poate intampla orice, dar cred ca experienta acumulata de baieti anul trecut ne permite sa trecem de acest tur", a declarat presedintele rapidistilor, Dinu Gheorghe. Fotbalistii "feroviari" sunt increzatori in sansele lor si nu cred ca se pot incurca de FK Sarajevo. "Un rezultat bun ar insemna victoria. Nu putem sa ne impiedicam acum, dupa parcursul pe care l-am avut anul trecut. Usor, usor ne dorim sa ajungem la performanta de anul trecut si chiar sa o depasim. Calificarea e cea mai importanta, indiferent de rezultat", a mentionat fundasul Ionut Rada, adaugand ca nu vor avea probleme din cauza faptului ca nu au vizionat nicio caseta cu jocul adversarilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.