Actionarul clubului Dinamo, Vasile Turcu, a declarat ca atacantul Claudiu Niculescu ramine la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, negocierile privind un eventual transfer la Poli Timisoara fiind oprite

"A fost o discutie purtata de Cristi Borcea (n.r. - director executiv FC Dinamo) cu cei de la Timisoara. Au negociat, dar fara acordul tuturor actionarilor transferul a cazut. Acest transfer a fost dorit mai mult de Borcea si Netoiu, dar nu s-a realizat. Recunosc, 800.000 de euro este o suma frumusica, insa oricum aceasta nu intra in conturile lui Dinamo", a declarat Turcu.

Oficialul dinamovist a adaugat ca Niculescu a ramas la Dinamo, dar ca acesta trebuie sa inteleaga ca postul de titular nu este garantat. "Trebuie sa munceasca mai mult la antrenamente, sa puna osul, si cine intra in teren hotaraste domnul profesor Mircea Rednic. Timisoara trebuie sa inteleaga ca Niculescu va pleca doar afara", a mai spus Vasile Turcu.

La rindul sau, Mircea Rednic a declarat ca interesul sau este sa se inteleaga bine cu Niculescu. "S-a luat decizia ca nu va pleca pina in iarna. Interesul lui si al meu este sa ne intelegem".

Rednic s-a referit si la meciul din Cupa UEFA cu Beitar Ierusalim: "Va fi un meci foarte dificil, cu o echipa pe care nu o cunoastem foarte bine. Ei au apucat sa ne vada in doua jocuri oficiale. Am o caseta cu ei, deci avem informatii. O echipa cu un mijloc foarte bun. Avem mai multa experienta in cupele europene. Am echipa cu care pot sa merg mai departe".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.