In aceasta iarna, nu a plecat nimeni de la Dinamo, cu exceptia lui Danciulescu, Irimia, Claudiu Dragan, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, Tames, Naidin si Cigan!!! Vazand revolta care i-a cuprins pe cei mai multi dintre suporterii "cainilor", conducatorii echipei din Sos. Stefan cel Mare s-au speriat putin si au declarat pe un ton cat se poate de serios: "Gata, acum chiar nu mai pleaca nimeni!"... Bineinteles, cu exceptia lui Claudiu Niculescu (foto-dreapta), care ii duce dorul fostului sau coleg din atac, Ionel Danciulescu, si ar pleca sa fie vecin cu acesta, in Asia. Negocierile cu sud-coreenii de la Hyndai Ulsan sunt deja finalizate, asteptandu-se doar "ok"-ul presedintelui gruparii de la Est. Se pare ca cei din conducerea formatiei campioane i-au promis deja atacantului ca ii vor da drumul, mai ales ca exista posibilitatea sa scoata niste bani de pe urma lui. Daca transferul lui Niculescu se va realiza, Dinamo ar ramane cu numai doi atacanti veritabili, Baltoi si T. Moldovan, care nu au prins, impreuna, sapte meciuri in turul campionatului 2004-2005!

Intrucat timpul ramas pana la inceperea returului (5 martie) este relativ scurt, oficialii dinamovisti nu mai au ragazul sa studieze jucatori care evolueaza pe postul de atacant. Astfel, potrivit unor informatii provenite din anturajul "alb-rosilor", Dinamo ar putea reincepe negocierile cu CFR Cluj pentru aducerea golgeterului Adrian Anca. Acesta a fost la un pas de a fi transferat la campioni inca din perioada de "intermercato", din toamna, dar a fost convins de conducerea lui CFR sa ramana la echipa ardeleana si, mai mult, sa isi prelungeasca contractul. "Stiu ca a existat un interes al lui Dinamo pentru mine. Nu am mai auzit nimic in ultimul timp, asa ca nu pot comenta un posibil transfer. Oricum, Dinamo este o echipa mare si ar fi o onoare pentru oricine sa joace acolo", a declarat Anca. In ciuda varstei oarecum inaintate a atacantului (29 de ani), oficialii lui CFR Cluj nu ar fi dispusi sa se desparta de acesta pentru o suma mai mica de 400.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.