Patronul Stelei a acceptat sa vorbeasca despre problemele provocate in ultima vreme de portughezul Carlos. El nu arunca intreaga vina asupra jucatorului, dar spune ca, in unele situatii, goalkeeper-ul nu s-a comportat cu maturitatea pe care o cere postura de fotbalist la campioana Romaniei. Acesta este sfatul lui Gigi Becali pentru portarul Carlos Fernandez

Cine e de vina pentru toata situatia creata in jurul goalkeeper- ului portughez? El insusi, din cauza vietii adesea nesportive si a temperamentului impulsiv? Presa, deoarece pune presiune asupra unui fotbalist pentru care acomodarea in Romania nu e deloc usoara? Gigi Becali e impartit: "Nu, Carlos nu e vinovat pentru acest scandal".

Dupa parerea patronului din Ghencea, jurnalistii poarta toata vina. "Ei amplifica totul. E adevarat, am spus cindva ca sint suparat pe el, pentru ca s-a distrat in noaptea de Paste, insa nu trebuia sa se faca din asta un scandal de presa". De aici insa, Becali se rupe de jucatorul sau. "Da, a gresit cind a lovit aparatul de fotografiat. El nu a invatat inca sa isi asume unele riscuri. Cind joci la Steaua, esti in centrul atentiei. Pretul platit il reprezinta socurile pe care trebuie sa le suporti. Totusi, daca este razboinic adevarat, Carlos va trece peste toate problemele", a spus Becali.

El a amintit un episod similar, petrecut in 2004 cu un alt fotbalist de la Steaua: "Presa era sa-l distruga pe Mihai Nesu dupa meciul cu Bilbao. Atunci l-au gasit pe el tap ispasitor. Cu greu si-a revenit baiatul dupa perioada aia. Unii nu-si mai revin deloc".

Referitor la declaratiile lui Carlos din presa portugheza, conform carora nu este exclus ca portarul de origine congoleza sa paraseasca Romania, finantatorul Stelei s-a aratat putin surprins: "Poate ca el stie ceva ce noi nu stim. Poate ca vrea sa plece, dar asta este problema lui. N-o sa-l tin cu forta in Ghencea".

GIGI BECALI: "In fotbal, ca si in viata, trebuie sa iti asumi riscuri. Ca mergi cu tramvaiul fara bilet sau bei Coca-Cola, tot ce faci intr-o zi obisnuita implica riscuri. Carlos joaca la Steaua si asta il tine in centrul atentiei. Daca e un razboinic adevarat, o sa treaca peste toate rautatile"

Merge la Liege

Gigi Becali a declarat ca va face deplasarea alaturi de echipa la Liege: "Aceasta este o partida care ma intereseaza. Vreau sa ma linistesc din primul meci, nu sa astept incordat pina pe 23 august". El a mai adaugat ca nu s-a gindit inca daca le va oferi vreo prima fotbalistilor dupa partida cu Standard. "Oricum, nu banii conteaza acum. La Steaua nu se mai joaca de mult pe bani, pentru ca fotbalistii au deja conturile pline", a precizat Becali.

Ies din silenzio stampa

Steaua pleaca in Belgia, astazi, la 9:45. In aceasta seara, de la 19:30, ora Romaniei, va avea loc o conferinta de presa, la care va participa Olaroiu impreuna cu doi dintre jucatorii sai. Stelistii au decis sa iasa din silenzio stampa, asa cum promitea saptamina trecuta Gigi Becali. Discutia cu presa va fi urmata de antrenamentul oficial, ce se va desfasura pe arena gazdelor, Sclessin.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.