Acum o luna, aradenii se gandeau cu groaza ca vor evolua in esalonul al treilea. Au urmat fuziunea cu Liberty Salonta si nesperata promovare in Liga I. Astazi, condusa de "fiara" Marius Lacatus, UTA e neinvinsa dupa doua etape.

Dupa egalul din prima etapa, 1-1 pe teren propriu, cu Farul, norii pareau sa se adune deasupra orasului de pe Mures. Deplasarea de la Focsani, vasluienii avand stadionul in renovare, a insemnat pentru aradeni prima victorie in Liga I, dupa cativa ani in care doar au privit meciurile la televizor. Prima jumatate de ora, echilibrul dintre cele doua echipe a fost vizibil, tabela aratand 1-1 prin golurile lui Simion si Bukvici. Din minutul 38, a intrat in actiune Bogdan Mara, fostul dinamovist inscriind primul hattrick al campionatului, prin care a dus scorul la 4-1. Dezastrul moldovenilor nu s-a oprit aici, Costisor majorand avantajul aradenilor la patru goluri. Golul doi al Vasluiului, inscris in prelungiri, a contat prea putin, Gheorghe Multescu, antrenorul care sezonul trecut termina pe locul patru cu Sportul Studentesc, fiind negru de suparare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.