Steaua a invins la scor de forfait pe Universitatea Craiova, intr-o partida in care ros-albastrii au fost cu gandul mai mult la meciul de miercuri, de la Liege.

Antrenorul Cosmin Olaroiu si-a permis sa menajeze mai multi titulari. "Leii" din Banie nu au supravietuit decat o jumatate de ora. Venita la Bucuresti cu ambitii mari, clamate de patronul Adrian Mititelu, stiinta a aratat mai degraba ca o echipa de Divizia B decat ca una care aspira la aerul tare al cupelor europene.

Oltenii au inceput artagos partida si au reusit sa pastreze echilibrul pana in minutul 32, cand Paraschiv a deschis scorul cu un sut de la 16 metri. Profitand de buimaceala aparatorilor olteni, care au fost la un pas sa-si inscrie si un autogol, Oprita a rezolvat meciul in minutul 40, cand a impins mingea in poarta goala. In repriza secunda, ros-albastrii au incercat sa faca si spectacol, Badea insirand in dribling trei adversari pana sa suteze in portarul Bornescu. Dica a inchis tabela din penalty in minutul 54, si toate gandurile stelistilor s-au indreptat catre meciul de foc cu Standard Liege. Olaroiu nu a scapat de ceea ce s-a temut mai mult, si anume de accidentari, Victoras Iacob fiind nevoit sa paraseasca terenul in minutul 20, din cauza unei lovituri la genunchi, atacantul devenind incert pentru partida de miercuri.

Mititelu este multumit

In ciuda infrangerii la un scor de neprezentare, patronul "juvetilor", Adrian Mititelu, vede si partea plina a paharului. "Chiar daca am vazut iarasi ca suntem departe de ceea ce ne dorim cu totii, eu sunt multumit de jocul din anumite momente. Avem nevoie si de infrangeri pentru a cali o formatie puternica. Avem o medie de varsta de 22 de ani, astfel ca echipei ii trebuie cat mai multe meciuri in prima liga", a precizat Mititelu. De altfel, si capitanul Universitatii, Dorel Stoica, este de parere ca echipa sa putea obtine mai mult: "Nu meritam sa pierdem dupa aspectul jocului din prima repriza".

Becali vrea o victorie la Liege

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu a avut parte de nicio emotie in partida contra Craiovei. La final, gandurile latifundiarului se indreptau deja catre infruntarea cu Standard: "Vreau un rezultat de 2-0 la Liege, ca sa nu mai am emotii la partida retur. Cred ca este posibil sa obtinem o victorie, deoarece formam o echipa mai solida decat in sezonul trecut. Sa dea Dumnezeu sa fim fericiti miercuri seara, iar pe 23 august sa ne panditi la 6 dimineata la Golden Blitz, prin boscheti", a declarat Gigi Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.