Steaua intalneste astazi Universitatea Craiova, in cel mai interesant meci al etapei a doua.

Mai mult cu gandul la Standard Liege, Olaroiu va da mai mult credit rezervelor, in timp ce oltenii spun ca vor sa bata campioana la ea acasa, dupa 17 ani. Craiova a dezamagit in prima etapa, cand nu au reusit sa-si creeze nici macar o ocazie periculoasa in fata lui FC Vaslui.

Acest fapt nu a domolit deloc fierbintele sange oltenesc, iar elevii lui Ovidiu Stanga vor cel putin un egal in fata campioanei. "Suntem mobilizati sa castigam cel putin un punct. Am vazut meciul cu Gorica si cred ca Steaua poate fi surprinsa", a declarat capitanul Dorel Stoica. Cu toate acestea, atmosfera in lotul studentilor nu este foarte linistita, doi jucatori, Catalin Craciunescu si Mihai Dina, depunand memorii la LPF pentru a-si primi drepturile banesti. "Dina nu se concentreaza de un an la joc. Este atacant, iar de opt luni nu a marcat niciun gol. Are calitati foarte bune, insa este un trisor si un mincinos la antrenamente.

Cu astfel de exemplare nu poti face performante", a acuzat Ovidiu Stanga. De partea cealalta, Steaua este mai mult cu gandul la partida de miercuri, cu Standard, astfel ca antrenorul Cosmin Olaroiu va folosi mai multe rezerve. Astfel, in primul "11" al Stelei va aparea din nou israelianul Saban, noua revelatie Razvan Ochirosii, in aparare va juca Eugen Baciu, iar in atac, alaturi de Dica, va evolua Daniel Oprita. In poarta este posibil sa intre tot Cernea, portughezul Carlos urmand sa fie menajat dupa entorsa suferita miercuri.

Mititelu promite 30.000 de dolari la victorie

Jucatorii "stiintei" au promisa din partea patronului Adrian Mititelu o prima totala de 30.000 de dolari, in cazul unei victorii si 20.000 de euro pentru egal. Universitatea nu a mai invins-o pe Steaua la Bucuresti din 1989, atunci cand "juvetii" castigau cu 2-1 in Ghencea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.