Desi Ronaldinho a tinut sa-i linisteasca pe suporterii echipei FC Barcelona ca nu va pleca la AC Milan, gruparea italiana nu renunta si-l ademeneste pe starul brazilian cu un contract fabulos. Ronaldinho cistiga pe "Camp Nou" 8,4 milioane de euro pe sezo, insa gruparea patronata de Silvio Berlusconi ar fi dispusa sa achite 100 de milioane de euro in schimbul transferului, iar jucatorului un salariu anual de 12 milioane de euro.
Pe linga aceasta suma, italienii sint de acord ca drepturile de imagine sa fie gestionate direct de campionul brazilian. Presa din Cizma afirma ca Ernesto Bronzetti, reprezentantul clubului italian s-a intilnit deja cu Robert Assis, fratele si impresarul lui Ronaldinho pentru a avea o discutie pe aceasta tema. Cu citeva zile in urma, oficialii clubului milanez afirmau ca se va incerca transferul brazilianului doar daca AC Milan va juca in Liga Campionilor. Cum UEFA a dat unda verde team-ului lui Ancelotti, negocierile s-au relansat, in pofida declaratiilor lui Ronaldinho care a spus ca este fericit la echipa spaniola si nici el nici fratele sau nu au fost contactati de cineva de la AC Milan.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.