Dupa ce sezonul trecut, partida din ultima etapa, dintre Jiul si Rapid, s-a lasat cu cinci eliminati si mai multi accidentati, meciul fiind intrerupt in minutul 76, la scorul de 1-0, elevii lui Razvan Lucescu sunt gata sa indrepte greseala.

Rapidul va ajunge la Ploiesti, pe stadionul Astra, propria arena fiind suspendata, fara Marius Maldarasanu, Emil Dica, Vali Negru si Marius Constantin. Daca primii trei sunt accidentati, ultimul inca trebuie sa mai stea pe banca dupa cele trei etape de suspendare primite dupa meciul de la Petrosani.

"Am vazut declaratiile fotbalistilor Jiului, care spun ca vin sa recupereze punctele pe care le-au pierdut in prima etapa. Sa zica ce vor. Ei ce cred, ca vin sa joace cu o divizionara B? O sa le raspundem pe teren", a declarat Marius Constantin. "Avem nevoie de cele trei puncte si sper sa invingem la un scor categoric", a precizat Nae Constantin, care a adaugat, in gluma, ca se bucura ca Viorel Moldovan s-a intors pentru ca a scapat astfel de povara de a fi cel mai batran jucator din lot.

"Trebuie sa aducem cele trei puncte, pentru ca rezultatul de la Targu Jiu nu este deloc bun pentru acest inceput de campionat", a spus Ionut Rada. "Cel mai bun jucator al Jiului este Drida", a adaugat cu ironie giulesteanul, facand referire la declaratiile adversarului, care a spus ca este stelist de mic. Partida dintre Rapid si Jiul, de la Ploiesti, va incepe de la ora 19.00 si va fi transmisa in direct de National TV.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.