Federatia Romana de Fotbal a dat in judecata Compania Nationala Loteria Romana si trei case de pariuri
Bugetul din ce in ce mai sarac al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), secatuit din cauza esecurilor in campaniile de calificare pentru campionatul mondial si cel european, impinge forul condus de Mircea Sandu la gesturi disperate. FRF a dat in judecata Loteria Romana si cele mai importante case de pariuri din Romania, Astra Bettings, Wettpunkt si Stanley Bets, solicitind 20% din veniturile acestora pe ultimii trei ani.

Cele patru plingeri au fost inregistrate la Sectia a VI-a Comerciala a Tribunalului Bucuresti. Conform Legii sportului, "20% din incasarile realizate din pronosticurile sportive, ca urmare a utilizarii de competitii de gen pentru ramura respectiva, organizate in campionatele din alte tari de federatiile si organismele sportive internationale, precum si in Cupa Romaniei, constituie surse de finantare pentru federatiile sportive".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.