Sochaux si Saturn Ramenskoe insista pentru cei doi fotbalisti. Atacantii Stelei sint bine cotati in Europa, dar Gigi Becali nu vrea sa-i vinda pina in iarna. Francezii par dispusi sa plateasca un milion de euro acum si trei milioane in pauza competitionala pentru a-l putea avea pe decarul din Ghencea. Sapte milioane de euro este pretul la care Becali i-a evaluat pe cei doi jucatori ai sai.

Cunoscut ca un negustor de prima mina, Gigi Becali nu vinde ieftin. Fotbalistii sai au niste preturi care-i descumpa nesc pe eventualii doritori. Acestia nu lipsesc, performantele Stelei avind un ecou foarte mare. Printre cei mai vinati jucatori ai trupei lui Olaroiu sint atacantii Nicolae Dica si Victoras Iacob.

Cei doi au facut furori in Cupa UEFA, reusind astfel sa intre in atentia mai multor cluburi europene. Dica a fost curtat de St. Etienne si de Espanyol, dar in cele din urma ambele echipe au spus pas. "Daca imi ofera patru milioane pe Dica, el va pleca. Daca nu, va ramine", a precizat patronul Gigi Becali care este strategia sa.

Cei de la St. Etienne pareau la un moment dat gata sa ofere cele patru milioane de euro pe decarul din Ghencea, dar Becali le-a taiat definitiv macaroana. "Sa dea banii acum si sa-l ia la iarna", a spus Gigi, lasindu-i masca pe francezi. Pe fir a intrat insa alta echipa din Hexagon, Sochaux. Formatia care era interesata la un moment dat de Andrei Cristea s-a orientat spre golgeterul echipei, Nicolae Dica.

Discutiile cu impresarul fotbalistului, Dumitru Tudor, sint consistente, francezii fiind dispusi sa accepte pretentiile lui Becali. Sochaux ar vrea sa plateasca un milion acum pentru a-l bloca pe Dica si restul de bani in iarna, cind il vor transfera. Nici Iacob nu este neglijat, cei de la Saturn dorind sa-l transfere pe atacantul stelist. "Mi-au cerut niste DVDuri mai demult, dar vad ca au devenit tot mai interesati", a spus Dumitru Tudor.

Monitorizat cu Standard

Rusii de la Saturn Ramenskoe vor sa-l urmareasca in mai multe meciuri pe Victoras Iacob pina la a-l transfera, mai ales ca pretul cerut de Gigi Becali, de trei milioane de euro, nu este chiar mic. Cei de la Saturn intentioneaza sa trimita citiva emisari la meciul cu Standard Liege de la Bucuresti pentru a-l observa pe atacant.

Drumul spre Liga

Echipele de top romDe exemplu, daca Barcelona cistiga in acest sezon Liga Campionilor, iar in campionatul Spaniei se claseaza in primele doua locuri calificante in grupe, campioana Romaniei va merge si ea in grupe. Daca Barcelona va ocupa, sa spunem, locul cinci, in competitia interna, se va califica atunci din oficiu, conform regulamentului in vigoare, in dauna campioanei Rom

Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.