Presedintele din Ghencea si-a etalat din nou injuraturile. Mihai Stoica a avut o altercatie cu ziaristii prezenti la meciul cu Gorica din Liga Campionilor, dupa ce portarul Carlos bruscase un fotoreporter

Fotbalul romanesc devine pe meci ce trece o colectie de scandaluri in care mitocani deghizati in manageri sau alte functii pompoase isi deverseaza frustrarile. Cazul lui Mihai Stoica, presedinte la cel mai galonat club din Romania, este patologic.

Dupa ce a lovit cu pumnul un fan care si-a permis sa-l conteste, dupa ce a distrus scaune, s-a injurat cu adversari si s-a luat de revere cu politisti, cel supranumit "Ciupanezu" a lovit din nou miercuri seara. Totul a inceput de la portarul portughez Carlos, care si-a varsat nervii acumulati impotriva presei din Romania pe un fotoreporter de la "Gazeta Sporturilor".

"Ma pis pe voi!"

La citeva minute dupa incident, Stoica a venit linga banca de rezerve si a inceput sa injure. "Baga-mi-as p... in mortii vostri! Ma pis pe voi, ba! Va bat pe toti!", reproduce "Gazeta" bogatia lexicala a lui MM, discordanta cu acatistele date cu greseli gramaticale de seful sau la biserica. Fiind vorba despre un incident petrecut in pauza unei partide internationale, acesta a ajuns in presa din strainatate. "Imagini televizate il arata pe portar lovind aparatul foto ce apartinea unui fotoreporter al 'Gazetei Sporturilor>>, in timp ce acesta incerca sa-l fotografieze pe Carlos pe banca de rezerve, dupa ce jucatorul isi sucise glezna la incalzire", scrie "The Guardian". Incidentul a fost relatat si de Fox Sports din Australia, cu ajutorul agentiilor de presa AFP si Reuters.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.