Site-ul clubului giulestean a publicat un material prin care atentioneaza justitia in legatura cu presupusul meci aranjat de Steaua la Vaslui, in ultima etapa a campionatului trecut. Rapidistii il compara pe Gigi Becali cu Luciano Moggi si cer masuri similare cu cele dictate impotriva fostului director al lui Juventus.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a starnit din nou indignarea rivalilor din Giulesti, dupa ce a dat de inteles, tacit, ca meciul de la Vaslui, din ultima etapa a sezonului trecut, nu a fost castigat numai pe teren. Provocat, intr-o emisiune televizata, de directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, care l-a acuzat ca a cumparat campionatul, Becali a rabufnit: "si ce-ai fi vrut? Sa ma spanzur pentru ca am pierdut titlul?". Suspiciunile privind corectitudinea partidei au fost alimentate si de transferurile, la cateva zile dupa meci, a doi jucatori vasluieni Valentin Badea si Bogdan Panait.

"Mana cereasca pentru justitia din fotbalul romanesc! Patronul Stelei a recunoscut modul in care echipa de langa Cimitirul Ghencea a castigat titlul din aceasta vara! Ceea ce Rapid a reclamat imediat dupa incheierea campionatului trecut, adica transformarea luptei pentru titlu intr-un razboi al orgoliilor care a dat cinstea la spate, a intarit acum omul nr. 1 de la Steaua", precizeaza site-ul Rapidului.
Comparat cu Moggi

Giulestenii sunt de parere ca Gigi Becali este un veritabil Luciano Moggi in varianta damboviteana. Fostul director al lui Juventus a fost protagonistul scandalului de coruptie din fotbalul italian, Calciopoli, in urma caruia gruparea torineza a fost retrogradata, iar Moggi a primit o suspendare de cinci ani. "Italienii, saracii, s-au chinuit luni de zile sa asculte telefoanele pentru a depista coruptia din fotbalul peninsular, iar romanii primesc pe tava, in direct si la o ora de varf, autodenunturile omologilor damboviteni ai lui Moggi!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.