Amicalul de la Mogosoaia a fost mai mult un prilej de intilnire pentru oficialii din tribune, gata oricind sa depene amintiri. Ocazie de a iesi din casa, de a scapa de caldura si de a etala veselie cit cuprinde. Pe teren, mai putin antren decit ne-am fi asteptat de la ultimul meci de pregatire de dinaintea preliminariilor pentru CE din 2007.

Partida a inceput in nota de dominare a vecinilor bulgari, care au si avut o ocazie in minutul 8, prin Gankov, dar Minca a fost la post. La fel s-a intimplat si in minutul 22, cind rapidistul a dovedit ca se pricepe si la parat, nu doar la incasat. Desi a inceput cu o formula ofensiva, utilizind in prima garnitura doar jucatori din campionatul intern, elevii lui Sandoi au alergat in gol si s-au multumit cu o dominare sterila mai bine de o jumatate de ora.

Tricolorii s-au trezit abia spre finalul primului mitan, cind Burdujan a incercat vigilenta goalkeeper-ului bulgar printr-un sut de la marginea careului. Repriza a doua a adus mai multa prospetime pentru tricolorii mici, dar si jocul a devenit mult mai dur, cu faulturi si de o parte, si de alta, fotbalistii celor doua echipe gasindu-si destul de multe clipe de ragaz pentru relaxare si pentru o gura de apa.

Sarac in faze de poarta, jocul a curs mai mult spre poarta lui Minca, bulgarii dovedindu-se periculosi la fazele fixe. Proaspatul antrenor al tricolorilor mici a avut ocazia sa ruleze mare parte dintre jucatorii convocati, din dorinta de a-si creiona o parere despre reprezentativa cu care si-a facut mari planuri. O remiza alba si inca foarte mult de lucru.

Liber la VIP-uri

Citeste si:

In tribunele stadionului din Mogosoaia au fost prezenti multi oameni de fotbal, care au preferat sa vada viitorul fotbalului rom

Mitica, pus pe glume

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, s-a aratat foarte bine dispus la meciul de aseara, reusind prin jovialitate sa smulga tuturor celor prezenti zimbete. Piesa de rezistenta a fost raspunsul la intrebarea referitoare la prezenta sa la meci. "Am venit ca sa vada lumea ca arat bine", a raspuns Mitica Dragomir, respectind stilul care l-a consacrat. Nici pe durata partidei, Dragomir nu a incetat sa glumeasca, colegii sai de tribuna, Victor Piturca si Mircea Sandu, rizind copios la sotiile acestuia.

Piti cauta solutii

Victor Piturca a fost unul dintre cei mai importanti oameni de fotbal prezenti la primul amical al echipei nationale de tineret sub comanda lui Emil Sandoi. Motivele au fost cel putin doua: relatia pe care actualul tehnician al echipei mari o are cu fostul jucator al Universitatii Craiova si faptul ca Piturca e inca in cautarea unor solutii pentru prima reprezentativa. Asta stiut fiind faptul ca selectionerul a dat mai mereu credit tinerilor de-a lungul carierei sale.