Universitatea Craiova a fost la un pas de a urma pe Sportul in Liga a II-a, din cauza neachitarii unei datorii de 100.000 de dolari. Salvarea a venit de la Mitica Dragomir, care i-a imprumutat pe olteni cu banii cuveniti din drepturile TV

Pentru a putea fi programata in actuala editie de campionat, presedintele LPF a ajutat cu 100.000 de dolari Universitatea Craiova, respectiva suma fiind vitala finantatorului Adrian Mititelu pentru a-si putea achita datoriile avute catre Jiul Petrosani si impresarul jucatorului irakian Salih Jaber. Banii au fost "donati" de Dumitru Dragomir din drepturile de televizare ale clubului oltean.

De o foarte mare bucata de vreme, in luna noiembrie a anului trecut fiind chiar reales pentru un nou mandat, sefia Ligii Profesioniste de Fotbal este detinuta de Dumitru Dragomir. Oltean de origine, fiind nascut pe 30 mai 1946, in comuna Balcesti, judetul Valcea, cel supranumit "Corleone" nu a uitat de unde a plecat. Ca drept dovada ca stie sa isi ajute semenii la greu, saptamana trecuta, parlamentarul din partea Partidului Romania Mare a intins o mana finantatorului Universitatii Craiova. Astfel, pentru ca nu avea sa isi plateasca datoriile catre Jiul Petrosani si impresarul jucatorului irakian Salih Jaber, datorii in valoare de 100.000 de dolari, Adrian Mititelu a primit din partea lui Dumitru Dragomir suma respectiva.

Mititelu: Fac orice pentru binele Universitatii!

Conform unor oameni din anturajul actualului patron al "Stiintei", banii dati cu titlu de imprumut de catre presedintele LPF provin din drepturile de televizare ale clubului craiovean in actuala editie de campionat, care se ridica la valoarea de 300.000 de dolari. In cadrul unei discutii purtate zilele trecute, datornicul Mititelu a sarit ca ars cand a auzit ca s-a aflat si de acest compromis facut, cu toate ca el se bate cu pumnii in piept ca are destui bani pentru ca la Universitatea Craiova totul sa mearga ca pe roate.

"Stiu ca se umbla sa mi se gaseasca si cele mai mici defecte, dar la acest lucru nu ma asteptam. Oare cum ati aflat-o si pe asta? Chiar asa, cine v-a mai spus-o si pe asta? Sa zicem ca este asa, ce este rau in asta? Am promis ca voi face orice ca Universitatii sa ii mearga bine, doar nu era sa nu fim programati in campionat?! Vedeti, pana la urma m-am tinut de cuvant si am rezolvat situatia, cred ca asta ar trebui scos in evidenta, nu metodele la care recurg ca sa nu ma fac de ras in fata impatimitilor si minunatilor suporteri", a fost declaratia hilara a lui Adrian Mititelu, finantatorul plin de datorii al Universitatii Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.