Dupa ce la meciurile importante au grija sa "culeaga" monedele si brichetele din buzunarele ziaristilor, asa-zisii aparatori ai stadioanelor s-au pus pe comunicate prin care vor sa faca "ordine" in clasamente.

Invingatoare pe teren cu FC National, scor 2-1, Dinamo a aflat ca punctele pot ramane in Cotroceni. Motivul? Scandarile galeriei impotriva echipelor rivale. "Ce vor ei este o prostie. Daca numai galeria noastra scandeaza trivialitati, atunci sa ne ia punctele. Hai sa fim seriosi!", a declarat unul dintre liderii galeriei dinamoviste.

EXAGERAT

"Exista riscul ca Dinamo sa piarda meciul, conform prevederilor FIFA. Orice echipa din lume poate ramane fara puncte", sustine seful Jandarmeriei, Daniel Georgescu. Replica oficialilor "cainilor" nu a intarziat. "Se exagereaza. Este normal ca sa existe un comportament civilizat pe stadioane, dar de aici si pana la pierderea punctelor de o echipa care a invins pe teren este distanta mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.