Mircea Rednic trebuie sa impace si capra, si varza in momentul in care se gindeste la sistemul de joc si la fotbalistii pe care ii trimite in teren. Pentru ca atit Claudiu Niculescu, cit si Ionel Ganea accepta cu greu statutul de rezerva, tehnicianul mai are o problema de rezolvat in special la meciurile din deplasare

Dinamo a aratat alta fata in meciul cu FC National. Mina lui Mircea Rednic s-a vazut foarte repede, ciinii evoluind altfel, incepind de la asezarea in teren si terminind cu relatiile de joc. Tehnicianul s-a tinut de cuvint si a trimis pe gazon doar doua virfuri in sistemul pe care a si zis ca il va folosi la partidele din deplasare.

A fost sacrificat Claudiu Niculescu, vedeta din Stefan cel Mare fiind lasata pe banca, iar acest lucru nu i-a cazut prea bine jucatorului. De fapt, din cite se pare, virful era suparat inca de la meciul cu Hibernians, atunci cind, fiind schimbat la pauza, fotbalistul si-a declarat nemultumirea chiar in fata antrenorului.

Asa s-a intimplat si dupa meciul din Cotroceni, acolo unde Clau-gol nu a bifat decit 27 de minute. Ce este mai grav este ca celalalt virf, Ionel Ganea, si-a declarat si el aceeasi pozitie, inca din pregatiri, atunci cind fostul international a spus ca nu a venit la Dinamo pentru a fi rezerva. In aceste conditii, Mircea Rednic nu are cum sa mul- tumeasca pe toata lumea, decit in cazul in care va juca in fiecare meci cu trei virfuri.

Cum Puriul este recunoscut ca fiind un antrenor care nu face compromisuri cind vine vorba de propriile idei tactice, problema pare sa nu aiba o rezolvare rapida.

Inapoi la Bistrita

Mircea Rednic a renuntat la Paduretu si la Pacurar. Imediat dupa ce sezonul trecut a luat sfirsit, jucatorii pe care Dinamo ii avea imprumutati la Bistrita, Alexandru Pacurar si Razvan Paduretu, au fost readusi de Rednic in Stefan cel Mare.

Cei doi au facut intreaga pregatire de vara cu echipa din Bucuresti, pentru ca acum sa fie retrimisi sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabau. Daca Paduretu a fost imprumutat din nou la Bistrita pe o durata de doi ani, dar conform unei clauze poate fi readus in orice moment la Dinamo, situatia lui Pacurar inca nu se cunoaste cu exactitate, urmind a fi pusa la punct de oficialii celor doua echipe.

"Paduretu este jucatorul Gloriei Bistrita si este legitimat definitiv la clubul nostru. In aceeasi situatie se afla si Pacurar", a precizat directorul sportiv al bistritenilor, Iona Horoba. Vizibil afectat de intorsatura lucrurilor, Pacurar s-a aratat nemultumit de decizia conducerii alb-rosiilor:

"Nu mai inteleg nimic. Sint extrem de dezamagit si nu mai vreau sa mai vorbesc de Dinamo. Asta este situatia, trebuie sa imi fac treaba unde voi ajunge".

Cu Beitar in Belgia?

Puriul a discutat si despre posibilitatea ca Dinamo sa se deplaseze in Israel pentru a juca returul din Cupa UEFA cu Beitar Ierusalim. "In ultimul timp ne uitam mai atent la stirile despre razboi. Parerea mea este ca nu se va juca acolo, pentru ca s-ar putea sa avem noroc cu Liverpool, care a facut si ea adresa la UEFA. Din cite stiu eu, este foarte posibil sa disputam acest meci in Belgia, la Anvers", a declarat Rednic.

IONEL GANEA - 5 iulie" Eu nu am venit la Dinamo pentru a fi rezerva. Vreau sa joc "

CLAUDIU NICULESCU - 31 iulie" Nu inteleg cum am ajuns de umplutura la Dinamo. Eu consider ca sint in forma, e parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni. Accept situatia de a fi rezerva, daca asa considera antrenorul, dar nu mi-a picat bine"

MIRCEA REDNIC - 1 august" Nu poti fi fericit cind nu joci. Claudiu Niculescu cred ca a inteles mesajul. E concurenta in echipa. Ii va veni si lui rindul. Poate chiar duminica. Eu ma bazez pe toti jucatorii "


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.