Miza este numarul 1 de pe monopostul pe care il va conduce Alonso in sezonul viitor

Cu monoposturile "dopate" de ingineri, Ferrari a cistigat ultimele trei curse disputate in Campionatul Mondial de Formula 1, iar Michael Schumacher ameninta ca isi va trece in palmares cel de-al optulea titlu din cariera. Speriati de "febra rosie", responsabilii de la scuderiile rivale McLaren si Renault sint pe cale sa faca o alianta impotriva celor de la Ferrari. Cureaua de transmisie este pilotul spaniol Fernando Alonso, care va face anul viitor schimb de tricouri intre Renault si McLaren.

"Avem un interes comun"

In toata afacerea exista si o miza. Daca Michael Schumacher cistiga titlul mondial, echipa britanica nu ii va putea imprima nr. 1 pe monopostul lui Alonso in 2007. Directorul sportiv al lui McLaren, Martin Whitmarsh, a confirmat in cotidianul "AS" acest scenariu: "Renault este o mare echipa si Alonso un mare campion mondial. Avem un interes comun si dorim sa batem Ferrari in restul de curse".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.