Aflat intr-un razboi total cu Dumitru Dragomir, presedintele „bancar“ Constantin Iacov il acuza pe seful de la LPF ca a contribuit decisiv la retrogradarea Sportului Studentesc

Razboiul dintre Constantin Iacov si Dumitru Dragomir este departe de a se incheia. Presedintele "bancar" pune in carca sefului de la Liga Profesionista toate relele din lume, mai nou acuzandu-l ca a contribuit decisiv la retrogradarea Sportului Studentesc.

Nu exista saptamana fara un conflict in care sa fie implicat si boss-ul echipei din Parcul cu Platani. Daca nu este atacat, Iacov ataca, fiind intr-o permanenta agitatie. Acesta considera ca Dumitru Dragomir l-a sfatuit foarte prost pe patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, facandu-se astfel vinovat de retrogradarea in esalonul doi a echipei din Regie.

"Dumitru Dragomir face rau fotbalului in momentul de fata. Ca un conducator de liga, daca ar fi vrut intr-adevar sa-l ajute pe Siman, ar fi trimis o hartie la FRF, prin care spunea ca plateste datoria Sportului din acei bani despre care s-a laudat ca sunt de nu stiu cand in contul ligii. Cred ca Siman a fost prost sfatuit de Dragomir. Cat timp ai bani in cont si nu-ti platesti o datorie... esti in afara oricarei idei de business. Aici se vede un conducator adevarat: daca nu stii sa-ti sfatuiesti colaboratorii, ajungi ca acestia sa piarda", a spus Iacov, dupa partida cu Dinamo, apreciind ca jucatorii de la Sportul nu ar fi trebuit sa ajunga in liga secunda, dar patronul lor da.

La FRF e bine, la LPF e rau

Bun prieten cu Florin Prunea, Constantin Iacov i-a ridicat acestuia o noua minge la fileu, apreciind ca la Federatia Romana de Fotbal incep sa se vada imbunatatiri, dar ca la Liga se merge in continuare la mica invoiala. "La Comitetul Executiv al FRF n-ar fi trebuit sa se gandeasca cum sa retrogradeze pe FC National, ci cum sa salveze Sportul Studentesc. Dragomir putea sa-l ajute enorm pe Siman, dar el a cazut in capcana intinsa de vecinii nostri de peste deal", a mai spus, enigmatic, Iacov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.