Actionarii din Giulesti au decis ieri sa renunte la auditul care ar fi clarificat raportul dintre buget si datorii la Rapid

Echipa Sportul a fost retrogradata definitiv si irevocabil in esalonul secund, asa ca, dupa modelul cluburilor sanctionate din Italia, s-a inceput vinatoarea vedetelor din Regie. Cel mai rivnit trofeu este golgheterul de anul trecut, Ionut Mazilu, pentru care se bat Steaua, Rapid si Sahtior Donetk. Gigi Becali ofera 1,5 milioane de euro, Rapidul doar 700.000, dar si 50% dintr-o tranzactie ulterioara, in timp ce Mircea Lucescu ar fi singurul care l-ar putea convinge pe Rinat Ahmetov sa plateasca suma ceruta de Siman, trei milioane de euro.

Negocieri in direct

Mai siret, Jean Valvis ar vrea o fuziune intre Rapid si Sportul, in acest fel diminuindu-se puterea lui George Copos, care ar trebui sa cedeze o parte din actiuni finului Vasile Siman. Conform Realitatea TV, actionarul ramas minoritar la giulesteni doreste fuziunea astfel incit toti jucatorii studentilor sa devina giulesteni cu acte in regula.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.