La tineret

Dupa un joc modest, echipa de tineret a Romaniei nu a reusit decat un rezultat de egalitate, scor 0-0, in fata nationalei Slovaciei. Chiar daca elevii lui Manea au avut prima ocazie de gol, slovacii au dominat aproape intregul meci. Singura faza notabila care poate fi trecuta in dreptul Romaniei este sutul periculos trimis de Keseru in minutul 17, in schimb Hutan si-a salvat din cateva faze coechipierii. In minutul 19, Holenak a reluat cu capul din 8 metri si Hutan a respins cu dificultate de sub bara, iar spre finalul primei reprize, portarul roman mai intervine o data salvator la lovitura de cap a fundasului Basista.

Nici a doua repriza nu a adus ceva nou in jocul romanilor, astfel ca slovacii au fost mai periculosi, desi au schimbat aproape jumatate din formatia care s-a aflat pe teren la primul fluier al arbitrului. In minutul 58, Petkovski intra in careul mic, dar este blocat de Hutan. Finalul partidei apartine tot slovacilor, care mai rateaza trei ocazii mari. In minutul 80, Marc, inlocuitorul lui Hutan, a respins cu greutate sutul puternic trimis de Vaskak, iar peste un minut Tamas scoate de pe linia portii sutul trimis de un atacant, Bakos. Peste alte trei minute, Lietava suteaza, dar Marc respinge miraculos. Fluierul final al partidei ii gaseste pe slovaci cu un om in minus, deoarece Konecny primeste cartonasul rosu in minutul 90.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.