Pilotul spaniol a declarat arogant ca septuplul campion mondial este un adversar mai modest decit finlandezul Kimi Raikkonen

Michael Schumacher a redus diferenta fata de Fernando Alonso la doar 17 puncte, insa asturianul continua sa priveasca superior in urma sa. Pilotul de la Renault a declarat cu multa aroganta, chiar inainte de Marele Premiu al Germaniei, ca sezonul 2006 este mai usor decit precedentul. Alonso a marturisit ca lupta pe care a dus-o anul trecut cu finlandezul Kimi Raikkonen a fost mai dura, deoarece monoposturile McLaren erau mult mai rapide decit cele de la Renault. "In acest moment, cred ca anul trecut a fost mai dificil pentru mine. Monoposturile de la McLaren erau mult mai rapide, iar noi cistigam numai cind aveau ei probleme tehnice. In acest sezon, Ferrari nu are acest avantaj asupra noastra. Au cistigat si ei, am cistigat si noi, deci lupta este egala. Oricum, rezultatul acestui sezon va depinde numai de mine si de Schumacher", a spus Alonso.

Mosley pariaza pe Alonso

Si Max Mosley, presedintele FIA, pariaza pe spaniol, pe care il vede campion mondial si in acest an, considerind ca ecartul de 17 puncte este prea mare pentru a fi recuperat de Schumacher in cele sapte curse ramase. "Totul este sa nu se panicheze, citeva locuri doi sint suficiente pentru a nu pierde primul loc. Ar fi frumos ca titlul sa se joace in ultima cursa, la Sao Paulo. Indiferent de deznodamint, sper ca Michael Schumacher sa continue".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.