Mihai Stoica este atacat din toate partile dupa incidentul de la finalul partidei cu Rapid din Supercupa Romaniei. Dupa criticile venite din partea oficialilor giulesteni si a presedintelui FRF, Mircea Sandu, managerul general al Stelei a fost atacat si de Ionut Lupescu si Florin Prunea, ultimul precizand ca membrii Comisiei de Disiplina ar trebui sa manifeste toleranta zero fata de comportamentul inadecvat al conducatorilor de club.

"Cred ca la astfel de gesturi ar trebui sa avem toleranta zero si sa aplicam la sange regulamentele care sunt in vigoare. Conform regulamentelor care sunt, sanctiunile sunt foarte mari. Presedintele FRF a avut o pozitie foarte ferma. Si ce sa faca Mircea Sandu? Sa-l cheme pe Mihai Stoica si sa-l judece el? Nu se poate acest lucru. Sper sa se autosesizeze Comisia de Disciplina", a spus Prunea, acesta fiind aprobat de Lupescu: "Ce am vazut la meciul din Supercupa mi-a lasat un gust amar, pentru ca totul pleaca de la conducatori. Acestia ar trebui sa respecte si sa impuna respect prin tot ceea ce fac atat jucatorilor, cat si jucatorilor".

Juristul FRF, Iustin Stefan, a declarat ca, potrivit regulamentului disciplinar, principala modalitate de judecare a cazurilor de disciplina este ca urmare a autosesizarii Comisiei de Disciplina.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.