Inaintea meciului retur cu Sliema Wanderers, din turul intai preliminar al Cupei UEFA, antrenorul giulestean Razvan Lucescu a lasat sa se inteleaga faptul ca nu este sprijinit de conducerea clubului si ca ar dori ca aceasta atitudine sa se schimbe. In schimb, la Dinamo, echipa care o intalneste pe Hibernians Paola in aceeasi competitie, lucrurile par a intra in normal.

Rapid s-a deplasat in Malta, unde astazi, de la ora 19.00, o intalneste pe Sliema Wanderers in mansa secunda a turului intai preliminar al Cupei UEFA. La Bucuresti, elevii lui Razvan Lucescu s-au impus cu 5-0, astfel ca meciul de astazi este doar o formalitate. Nu aceeasi va fi, insa, situatia in cazul partidelor din campionat, acolo unde giulestenii vor fi nevoiti sa se concentreze la maximum pentru a castiga duelul cu Steaua si Dinamo. Lucescu jr este in continuare nemultumit de atitudinea pe care o are George Copos fata de echipa, desi patronul gruparii de langa Podul Grant nu a mai iesit in fata cu nicio declaratie suparatoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.