Antrenorul "cainilor", Mircea Rednic, a declarat, ieri, dupa antrenamentul de la Saftica, ca se va folosi de partida retur cu Hibernians Paola din cadrul mansei secunde a turului intai preliminar al Cupei UEFA pentru a pregati meciul din prima etapa a Ligii I cu FC National. "Miza in meciul cu Hibernians e sa pregatesc partida cu FC National. Este ultimul meci inainte de startul campionatului, e un meci oficial, dar e unul de pregatire pentru noi", a declarat Rednic.

Tehnicianul a facut un apel la suporterii dinamovisti, pe care ii doreste in numar cat mai mare la meciul de joi din Stefan cel Mare, precizand ca echipa sa va incerca sa faca si spectacol. "Va fi un meci bun pentru suporteri, pentru noi. Trebuie sa castigam si sa incercam sa facem spectacol. E important pentru moralul jucatorilor, pentru suporteri, care sper sa vina intr-un numar cat mai mare. Avem nevoie de sprijinul lor", a adaugat Rednic.

In privinta transferurilor facute de dinamovisti, antrenorul a declarat ca perioada de transferuri s-a incheiat, iar ultimul jucator achizitionat de formatia din Stefan cel Mare este angolezul Ze Kalanga.

Partida dintre Dinamo si maltezii de la Hibernians va avea loc joi, de la ora 21.00, si va fi arbitrata de centralul croat Vlado Svilokos, iar arbitru de rezerva va fi Alojzije Supraha, tot din Croatia, in timp ce observatorul pentru arbitri a fost desemnat elvetianul Francesco Bianchi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.