Dupa ce Dnepr Dnepropetrovsk a ratat calificarea in turul II preliminar al Cupei UEFA (a fost eliminata din Intertoto de Olympique Marseille), antrenorul Oleg Protasov este decis sa paraseasca gruparea la care a venit, cu mare pompa, dupa un sezon excelent la Steaua Bucuresti. Numai ca Protasov nu pleaca precum un invins, asa cum n-a facut-o nici din Ghencea. Presa ucraineana sustine faptul ca tehnicianul lui Dnepr l-ar putea inlocui la cirma primei reprezentative pe Oleg Blohin. Cei doi au fost colegi la nationala in anii `80, pe cind evoluau la Dinamo Kiev si in nationala URSS.

La rindul sau, Blohin, care a condus cu succes Ucraina la prima ei prezenta la un turneu final de Campionat Mondial (Germania 2006), ar putea ajunge "principal" la Dinamo Kiev, in locul unui alt fost mare fotbalist din generatia de aur, Anatoly Demianenko. Daca vicecampioana Ucrainei rateaza patrunderea in grupele UEFA Champions League (in turul II preliminar, Dinamo va infrunta modesta trupa Metalurg Liepaja din Letonia), Demianenko ar putea fi demis si inlocuit cu Blohin.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.