Seful Comisiei de Licentiere din cadrul forului european, Marcel Benz, l-a anuntat telefonic pe Florin Prunea ca returnarea licentei nu este posibila

Comisiile care trebuiau sa rejudece astazi dosarul de licentiere a Sportului Studentesc nu se vor mai reuni astazi, dupa ce UEFA le-a explicat subordonatilor lui Mircea Sandu ceea ce puteau sa afle si singuri prin rasfoirea unui dictionar: o decizie definitiva si irevocabila nu mai poate fi reanalizata.

De altfel, Dumitru Dragomir sustinea ca Sportul Studentesc este deja retrogradata, imediat dupa incheierea sedintei Comitetului Executiv al FRF de la prinz. "A venit de la UEFA o hirtie in care se spune ca a avut dreptate Comisia de Licentiere. Siman facuse o hirtie ca o sa vina cu elemente noi azi. El trebuia sa vina cu chitanta prin care sa dovedeasca faptul ca a platit datoriile si azi era in prima divizie.

La sedinta, Mircea Sandu a intrebat daca exista chitanta, dar aceasta nu a fost si nici nu s-a mai luat in discutie. Gata, e clar", a spus seful Ligii. Si "Oracolul din Balcesti" a avut din nou dreptate, desi la ora cind facea acele declaratii UEFA inca analiza speta, iar raspunsul avea sa vina mult mai tirziu si doar verbal. Intrebat daca retrogradeaza Sportul, Dragomir a fost categoric: "Pai ce sa faca? Ce sanse sa mai fie sa joace in prima liga daca s-a facut Comitetul asta Federal?".

Siman a platit doar o parte din datorii

"Sintem in procedura de returnare a licentei. Inca nu s-a luat nici o hotarire. Am platit toate datoriile, nu aveam treaba cu Comitetul Executiv si de aceea nu am venit de dimineata. Ne-am facut o cerere la Comisia de Licentiere pentru returnarea licentei, iar Comitetul Executiv nu are treaba cu asta. O sa depunem astazi (n.r. - ieri) toate actele. Noi sintem in A, pot ei sa decida altceva, dar la ora actuala sintem in A", a declarat patronul Sportului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.