Ros-albastrii nu vor putea alinia cel mai bun unsprezece nici la meciul de miercuri seara impotriva campioanei Sloveniei. Mirel Radoi, Gigel Coman si Dorin Goian au inca probleme de sanatate, iar Olaroiu prefera sa nu riste si ii va menaja pentru partidele mai grele

Problemele au inceput pentru capitanul ros-albastrilor la meciul de pomina cu Tavria Simferopol. Radoi a suferit o accidentare la genunchiul piciorului drept si de atunci nu a mai evoluat decit 15 minute in meciul amical contra belgienilor de la Zwarte Leeuw. Initial s-a crezut ca e vorba de o stare de oboseala, insa ulterior a fost confirmat faptul ca mijlocasul stelist a suferit o tendinita.

Desi pe tot parcursul cantonamentului din Olanda medicii echipei si doctorul Nikos au fost optimisti cu privire la starea lui Radoi, acesta a ratat meciul de Supercupa cu Rapid si nu va juca nici in prima mansa a Ligii Campionilor contra slovenilor de la ND Gorica. Capitanul Stelei si-a recapatat masa musculara, insa Olaroiu le-a marturisit unor apropiati ca nu va risca sa il introduca, mai ales ca la meciul cu Rapid, Lovin s-a descurcat satisfacator la mijloc.

Problemele lui Cosmin Olaroiu nu se opresc insa aici, el neputind conta la debutul in preliminariile Champions League nici pe Gigel Coman, care s-a accidentat simbata seara. Astfel, tehnicianul stelist il va titulariza miercuri pe Sorin Paraschiv, care va fi ajutat pe dreapta de Banel Nicolita. Goian simte inca dureri la spate, fiind si el sub semnul intrebarii. Asa se face ca la meciul cu Gorica cuplul central din apararea ros-albastra va fi probabil asigurat tot de titularii de la partida contra Rapidului, adica Sorin Ghionea si Eugen Baciu. Acesta din urma a dovedit ca a trecut peste problemele de sanatate avute la inceputul perioadei de pregatire si poate duce la capat un meci intreg.

CIT AU JUCAT FOTBALISTII CU PROBLEME IN AMICALE

MIREL RADOI
Steaua - Apollon Limassol 45 de minute
Steaua - Tavria Simferopol 45 de minute
Steaua - Zwarte Leeuw 15 minute

DORIN GOIAN
Steaua - Apollon Limassol 24 de minute
Steaua - Tavria Simferopol 45 de minute
Steaua - Groclin 90 de minute
Steaua - Rizespor 87 de minute
Steaua - NAC Breda 90 de minute

GIGEL COMAN
Steaua - NAC Breda 35 de minute
Steaua - Rapid 32 de minute

Argaseala: "Sintem sus"

Ros-albastrii privesc cu seriozitate, dar si cu optimism, meciul de la Gorica. Directorul executiv al clubului din Ghencea este increzator in capacitatea tehnicianului stelist de a-i monta pe jucatori, chiar daca partida nu se anunta una prea dificila: "Avem o misiune grea in Slovenia, dar Olaroiu stie ce are de facut. Sint sigur ca putem trece de ei". Argaseala a tinut sa puncteze ca Steaua se poate baza pe orice fotbalist din lot in sezonul viitor: "Meciul cu Rapid din Supercupa Romaniei a demonstrat ca sintem sus de tot si ma refer aici la faptul ca avem o banca de rezerve extraordinara, pe care contam atunci cind avem nevoie".

Radoi a plecat la Bologna

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a plecat ieri-dimineata la Bologna, unde va fi supus unui control amanuntit la Clinica Isokinetik, de profesorul Nanni. Alaturi de Radoi, a plecat si mijlocasul Gigel Coman, care are nevoie de ingrijiri medicale, dupa entorsa la glezna stinga, suferita in meciul cu Rapid din Supercupa Romaniei. Altfel, delegatia stelista va pleca spre Nova Gorica marti, la ora 9:45, de pe Aeroportul Henri Coanda.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.