CLEMENTA. Adrian Mutu si Bogdan Lobont ar putea fi lasati sa joace si in sezonul viitor in prima liga din Italia

Dezbaterile din cadrul judecarii apelurilor in cazul meciurilor trucate din fotbalul italian s-au incheiat ieri dupa-amiaza, cu apararea lui AC Milan, dar sanctiunile urmeaza sa fie facute publice abia azi, a anuntat Federatia Italiana de Fotbal. Justitia sportiva italiana a decis, in urma cu zece zile, ca echipele Juventus, Fiorentina si Lazio sa fie retrogradate in Serie B, cu 30, 12, respectiv 7 puncte de penalizare. AC Milan nu a fost retrogradata, dar a fost privata de participarea in Liga Campionilor si va incepe sezonul viitor cu 15 puncte mai putin decat adversarele sale din Serie A. Cele patru grupari au facut apel, la fel procedand si procurorul Stefano Palazzi, care considera sanctiunile prea usoare. Judecarea apelului gruparilor si al lui Palazzi (foto) a inceput sambata.

Au cerut micsorarea pedepselor

La sfarsitul saptamanii trecute, avocatii gruparilor Juventus Torino, Lazio Roma si Fiorentina au ajuns in fata magistratilor Curtii Federale, cerand sanctiuni mai mici pentru aceste cluburi. Dezbaterile s-au reluat ieri, la ora 16.00 GMT, intr-un hotel din Roma, cu pledoaria avocatului gruparii AC Milan, ultimul care se apara in acest proces. "Inca nu este prevazut cand se vor anunta sanctiunile, dar acest anunt nu va fi facut inainte de ziua de marti", a anuntat FIGC. Presa italiana de luni a scris ca Lazio si Fiorentina pot sa se astepte la mentinerea in Serie A, dar sa fie depunctate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.