Pe langa problemele legate de accidentarile capitanului Ayala sau mijlocasului Vicente, conducerea se gandeste si la demiterea antrenorului italian Claudio Ranieri.
Daca sezonul trecut, cand a cucerit titlul de campioana, Valencia a practicat cel mai spectaculos fotbal din Primera Division, anul acesta echipa a dezamagit crunt. "A expirat creditul. Imaginea pe care a oferit-o Valencia mai ales in ultimele doua meciuri a pus capat rabdarii Consiliului de Administratie. In fata lui Bilbao si a celor de la Sociedad, echipa a aratat un fotbal foarte sarac si o acuta criza de identitate", noteaza "AS". "La Valencia exista si varianta ca tehnicianul italian sa treaca in postura de director sportiv", incheie "AS".

BILETE

Incepand de ieri, la Hotelul "Marriott", Steaua a scos la vanzare biletele pentru suporterii care vor asista la meciul de la Valencia, programat la 16 februarie. Pretul unui tichet este de opt euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.