Formatia Farul Constanta a ratat calificarea in Cupa UEFA, in ciuda faptului ca a invins cu 1-0 pe Auxerre, in cea de-a doua mansa a finalei Cupei Intertoto, desfasurata pe malul Marii Negre.

Partida a fost una echilibrata, insa in primul minut al reprizei secunde, mijlocasul Dinu Todoran a fost faultat in careu si tot el a transformat lovitura de 11 metri. "Marinarii" au dominat partida si si-au creat multe ocazii, reusind sa tinteasca si bara, dar mingea nu a vrut sa intre in poarta, ceea ce a dus la disperarea gazdelor.

Farul pierduse in prima mansa, in Franta, cu scorul de 4-1, iar victoria de la Constanta, cu 1-0, a fost insuficienta pentru ca "rechinii" sa se califice in turul al doilea preliminar al Cupei UEFA, insa au reusit sa lase o impresie buna. Mijlocasul ofensiv al Farului, Iulian Apostol, declarase inaintea partidei de la Constanta ca, "daca e sa murim, sa murim frumos", si asa a fost.

Atacantul Daniel Niculae a evoluat si el o repriza pentru formatia franceza, insa evolutia sa nu a fost una remarcabila. Cei aproximativ 7.000 de suporteri prezenti pe arena constanteana l-au primit pe ex-rapidist ca pe cel mai mare dusman, injurandu-l inca de la aparitia acestuia pe gazon.

Cea mai mare surpriza din Cupa Intertoto a venit din partea slovenilor de la NK Maribor, care a eliminat-o pe semifinalista Ligii Campionilor din sezonul trecut, Villarreal, cu scorul general de 3-2.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.