Patronul Sportului va incerca astazi sa isi apere din nou cauza

Sport Total: Domnule Siman, se pare ca Liga va merge pe decizia care a luat-o in prealabil si Comisia de Apel a Sistemului de Licentiere.
Vasile Siman: Este treaba dinsilor daca vor sa continue cu aceasta nedreptate. Este clar un viciu de procedura si nu arata decit incompetenta persoanelor din aceste comisii.

La ce va referiti mai exact?
In regulament este specificat clar ca o echipa nu poate fi retrogradata si nici sa i se retraga licenta decit in timpul competitiei. Mai ales ca noi am primit licenta pe 15 iunie printr-o decizie definitiva si irevocabila, iar acum s-a intimplat ce s-a intimplat.

Secretarul LPF, Valentin Alexandru, a spus ca miine (n.r. - astazi) Liga doar va pune in aplicare o decizie care deja a fost luata.
Nu stiu ce a vrut sa spuna domnul Valentin Alexandru. Grav este ca se continua pe aceeasi linie si nu se iau in considerare factori importanti din regulament care ar clarifica lucrurile in intregime. Sint persoane care iau decizii si nu sint la punct cu litera legii.

La cine va referiti?
Nu inteleg cum este posibil sa fie judecat cazul de Comisia domnului Duru, care nu este la curent cu regulile de licentiere ale unui club si se poate pronunta la un verdict de o asemenea importanta.

Precedent in Italia

La inceputul sezonul trecut din Serie A, AC Torino promova in prima liga din Italia. In urma unor probleme de ordin financiar, Federatia Italiana de Fotbal i-a retras licenta de participare in campionatul 2005-2006 si Torino a fost trimisa in Serie B. Exista o asemanare intre cele doua cazuri, deoarece in Italia, in dauna retrogradatei, a fost promovata Treviso, lucru care s-ar putea intimpla si cu Pandurii in Liga I. Unele voci spun ca aceasta mutare a fost pregatita de Mircea Sandu, multumindu-i astfel presedintelui gorjean Condescu pentru voturile aduse de acesta in campania de anul trecut pentru presedintia FRF.

Lupescu: "Liga a II-a"

Aflat la meciul din Supercupa, directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a facut citeva precizari in legatura cu hotarirea Comisiei pentru Licentiere: "Din punctul meu de vedere decizia este absolut fireasca. Daca Jiul si-a rezolvat problemele, cei de la Sportul nu au facut nimic". Referitor la situatia clubului din Regie, Kaiserul a specificat: "Nu se mai poate face nimic. Studentii vor juca la anul in Liga a II-a. De acum incolo se va aplica regulamentul. Nu vrem sa punem in pericol cluburile participante in cupele europene si nici echipa nationala. Daca noi nu luam aceste
masuri, FIFA si UEFA nu ne vor ierta".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.