De complezenta sau nu, stelistii au revenit la sentimente mai bune fata de Supercupa Romaniei. Desi ros-albastrii pot adauga inca un trofeu in vitrina clubului, motivatia pentru acest meci este alta.

Ei vor sa mai cistige o lupta in razboiul cu gruparea din Grant. Gigi Becali s-a razgindit si trateaza cu seriozitate meciul din aceasta seara.
Dupa ce intreaga saptamina a sustinut ca nu-i pasa absolut deloc de Supercupa RomAceeasi retorica a fost prezentata si de Valeriu Argaseala la conferinta de presa organizata la Casa Fotbalului: "Este un trofeu si trebuie sa il cistigam". Dupa ce a remarcat ca meciul de azi face legatura intre sezonul trecut si cel viitor, directorul executiv al Stelei a mai spus ca partida vine bine inainte de dubla cu slovenii de la Gorica, deoarece ros-albastrii pot in sfirsit sa-si testeze fortele cu o echipa puternica.

Cei doi oficiali ai Stelei nu au pomenit, totusi, nimic de starea echipei. "Nici nu am discutat cu Olaroiu de cind s-a intors in tara, si nu stiu nimic nou despre jucatori", a spus Gigi Becali. In conditiile in care intreg lotul ros-albastrilor este in silenzio stampa pe o perioada nedeterminata, e greu de anticipat ce va urmari Cosmin Olaroiu la meciul cu Rapid. Starea lui Radoi se anunta a fi in continuare incerta si este foarte probabila absenta lui de pe teren.

Capitanul Stelei a evoluat foarte putin in amicalele din al doilea stagiu de pregatire, antrenindu-se separat si fiind in permanenta asistat de un doctor venit in Olanda special pentru el.

VALERIU ARGASEALA (director executiv Steaua):" Vom trata meciul cu seriozitate. Este o partida oficiala si avem un adversar care are orgoliul, ca si noi, de a invinge. Nu avem ce revansa sa ne luam fata de Rapid. Noi am cistigat titlul"

"Sper sa cistigam"

Secretarul general al Rapidului, Constatin Zotta, a spus ca echipa giulesteana este o obisnuita a Supercupei Romaniei, avind deja la activ trei astfel de trofee. "Este un meci important pentru noi. Dorim sa ne respectam blazonul, suporterii si competitia, vrem si Supercupa. Sper ca Rapid sa fie mai buna", a subliniat rapidistul.

In deschidere, fotbal feminin

Meciul din Supercupa Romaniei Samsung, dintre Steaua si Rapid, va fi precedat de o partida de fotbal feminin. Meciul este unul demonstrativ, va incepe la ora 18:30, cu doua ore si jumatate inaintea confruntarii oficiale, si va opune doua selectionate formate din jucatoare de la cluburi din provincie si din Capitala. Initiativa face parte dintr-un program mai amplu de promovare a fotbalului feminin.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.