CONTINUITATE. Urmatoarea editie a campionatului Italiei va incepe asa cum s-a stabilit "nicio amanare nefiind prevazuta pentru moment", a declarat ieri comisarul extraordinar al Federatiei Italiene de Fotbal, Guido Rossi
"Deocamdata nu este prevazuta o amanare a campionatului, care va incepe la 27 august", a declarat Rossi. Presa italiana a scris de mai multe ori ca exista posibilitatea de a se decala, cu doua sau trei saptamani, inceputul campionatului, pentru a permite cluburilor sanctionate in scandalul meciurilor trucate sa faca toate recursurile posibile in fata justitiei sportive si civile.

In 14 iulie, tribunalul disciplinar al FIGC a decis retrogradarea echipelor Juventus, Fiorentina si Lazio in Serie B, cu 30, 12, respectiv 7 puncte penalizare. AC Milan va continua in Serie A, dar va pleca cu 15 puncte mai putin si nu va putea participa in Liga Campionilor. Cele patru cluburi au facut apel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.