LA LOC COMANDA! Confruntarea prevazuta azi, la Zrich, intre francezul Zinedine Zidane si italianul Marco Materazzi in fata Comisiei de Disciplina a FIFA a fost anulata, a anuntat forul fotbalistic mondial.
Potrivit unui purtator de cuvant al forului, Comisia de Disciplina va asculta doar argumentele fostului capitan al Frantei, care l-a lovit cu capul in piept pe Materazzi in finala Cupei Mondiale, castigata de Italia in fata Frantei. FIFA l-a audiat deja pe Materazzi, la 14 iulie, si considera ca "nu este necesara" o noua audiere, avand in vedere informatiile adunate. Zidane este asteptat la sediul FIFA, azi, la ora 8.30 GMT (11.30, ora Romaniei) si va fi insotit de presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, si de directorul general adjunct, Jean Lapeyre, care va fi prezent in calitate de responsabil pentru cazuri juridice.

Conform FIFA, membrii Comisiei de Disciplina se vor reuni apoi pentru a face o incadrare in ceea ce priveste cazurile celor doi jucatori. Acesti membri isi rezerva dreptul de a proceda la noi audieri si chiar o confruntare intre cei doi fotbalisti, daca "este nevoie de mai multe informatii".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.