Fotbalistul care a evoluat sezonul trecut la Dinamo a fost imprumutat de Inter in Giulesti si cu ajutorul lui Mircea Lucescu, prieten cu presedintele milanez Massimo Moratti

Florin Bratu semna in urma cu un an pentru Dinamo, dupa ce jurase ca la revenirea in tara nu va avea in garderoba decit tricoul Rapidului. Acum, giulestenii s-au razbunat, transferindu-le de sub nas pe Ianis Zicu, jucator cu o cariera construita in special in Sos. Stefan cel Mare. Vinovati de aceasta "aroganta" sint Giovanni Becali si Mircea Lucescu, primul alungat de la Dinamo, al doilea prieten cu presedintele Interului, clubul care il are in proprietate pe jucator.

De altfel, Mircea Rednic a confirmat ipoteza: "Stiam de aseara de acest transfer. Zicu a fost in curtea lui Dinamo, insa altcineva a vrut sa ajunga la cu totul alta echipa. Cind noi ne-am interesat de el, ni s-a spus ca il putem lua doar daca il cumparam. Mircea Lucescu a intervenit pe linga Moratti (n.r. - presedintele clubului Inter, Massimo Moratti), iar acum Zicu s-a dus sub forma de imprumut pe un an. Totul se leaga".

Rapid il poate lua definitiv

"Da, Zicu este jucatorul nostru", a confirmat George Copos, care nu a dorit sa faca alte comentarii. Conducerea FC Rapid a ajuns la o intelegere cu Internazionale Milano, club care il are in proprietate pe Ianis Zicu, pentru un imprumut de un sezon al atacantului. Daca jucatorul va confirma, gruparea giulesteana va avea prima optiune pentru achizitionarea definitiva a fotbalistului. Gruparea dinamovista a incercat in ultimele zile sa obtina din nou imprumutul lui Zicu, dar directorul tehnic al echipei italiene, Marco Branca, i-a spus atacantului ca in acest sezon Inter va alege unde va juca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.