Seful Directiei Licente si Afilieri din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Viorel Duru, a anuntat ca, in urma sedintei de ieri de la Casa Fotbalului, Comisia pentru acordarea licentelor a retras licenta pentru sezonul 2006-2007 a formatiei Jiul Petrosani. "Minerii" au insa posibilitatea de a face apel impotriva deciziei in termen de 10 zile. "Data limita pentru apel este 27 iulie, deci pe 28 iulie se va judeca apelul. Licenta a fost retrasa la solicitarea mea, Jiul neindeplinind criteriile financiare obligatorii, respectiv datorii la bugetul de stat aferente salariilor platite in 2005", a spus Viorel Duru.

Potrivit secretarului clubului petrosanean, Marian Spiru, banii (200.000 de euro) prin care erau acoperite datoriile ar fi trebuit sa vina de la Universtitatea Craiova, in urma litigiului pentru jucatorul Gabriel Apetri.

Comisia de Recurs Federal din cadrul FRF a dat dreptate, pe 21 iunie, Jiului, stabilind ca transferul este valabil si a obligat clubul oltean sa plateasca datoria. Ulterior, Universitatea a facut apel la aceeasi comisie, care a decis sa dea, de aceasta data, dreptate clubului oltean.

Jucatorii Gabriel Apetri, Valerian Garla si George Ciobanu s-au prezentat, inainte de inceperea editiei de campionat 2005/2006, in stare de ebrietate, la cantonamentul din Lunca Jiului al "Stiintei". In urma acestui incident, jucatorii Gabriel Apetri si Valerian Garla au fost amendati si suspendati din activitatea competitionala de catre Consiliul Director al clubului craiovean, oltenii nemaidorind sa plateasca suma de transfer (75.000 euro) clubului din Petrosani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.