Dinamo isi va prezenta noul lot cu care va aborda sezonul 2006-2007, joi, 20 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul din soseaua stefan cel Mare. La scurt timp dupa aceasta festivitate, "alb-rosii" vor disputa o partida amicala, de la ora 21.30, in compania formatiei FC Vaslui

Tehnicianul Mircea Rednic, care a venit in aceasta vara la Dinamo, a avut ocazia sa-si cunoasca mai bine elevii in stagiul de pregatire de la Albertville, in Franta, unde au disputat si o serie de patru meciuri amicale. Ultima si cea mai importanta martida din cantonamentul "cainilor" a fost cea cu formatia franceza Olimpique Marseille, terminata la egalitate, scor 2-2.

De asemenea, Dinamo a disputat si un meci oficial, in prima mansa a primului tur preliminar al Cupei UEFA, cu maltezii de la Hibernians, castigata de "alb-rosii" cu scorul de 4-0.

Oficialii din stefan cel Mare sunt convinsi ca echipa lor se va bate si in acest an pentru titlul de campioana si au facut cateva achizitii pentru a intari lotul. Noii jucatori sositi la Dinamo sunt Glenn Moss (Noua Zeelanda) - portar, George Blay (Ghana) si Cosmin Pascovici - fundasi, Sreten Stanici, Cornel Predescu, Alexandru Pacurar si Razvan Paduretu - mijlocasi, Ionel Ganea - atacant.

De asemenea, din curtea dinamovista au plecat foarte multi jucatori, lasand goluri mari in fiecare compartiment. Printre cei mai importanti se numara si portarul bielorus Gaev, Cristi Munteanu, Barcauan, Florentin Petre, Daniel Florea, Alexa, Grigorie, Vlad Munteanu, Zicu si Bratu.

Dinamo se afla in cantonament la Saftica, iar dupa ce vor disputa partida de joi cu FC Vaslui, vineri, vor pleca la Brasov. Sambata, "alb-rosii" vor disputa o partida amicala cu formatia locala Forex, urmand sa-si petreaca duminica impreuna cu familiile, la munte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.